Ögongodis,


Jag åkte en sväng till Valbo,,sedan på vägen hem körde jag en väg som jag inte åker så ofta,,när jag kom till denna vackra jordkällare måste jag stanna och ta några bilder,,en sådan enastående blomprakt ser man inte så ofta.När jag kom hem så fixade jag en liten lunch,en skiva carré,kikärtor,isberg,tomater,fetaost och den chilikryddade beasåsen..Gott.Jag sitter i godan ro och äter,när det plötsligt blev alldeles mörkt och det börjar smattra mot rutan,,satan i gatan så fort det skiftar,,vädret menar jag.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Ögongodis,”

  1. Jätte fina bilder du tagit och maten ser mums ut. Här har liten herre bestämt lasagne idag igen så det får bli vår middag.
    Oj så mörkt det blev hos dig. Hoppas solen hittar tillbaka tills imorn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: