Min morgonrunda.


Jag startade med att titta in till min mor för en snabb fika,som jag gör nästan alla dagar..Därefter åkte jag till min polare Nisse,han som bygger ett nytt socialt rum på sin tomt.Nu är det närapå färdigt,,nu är det utsmyckning/plantering på gång,så nästa sommar kommer det att klänga vackra rosor i gallren,,bra jobbat Nisse,det kommer att bli skitfint.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

9 reaktioner till “Min morgonrunda.”

 1. Ja det där kommer garanterat bli jättefint till nästa sommar.Ni är väldigt händiga alla, inklusive dig,det är så roligt med hemsnickrade saker..*ler*…
  Snart dags att snooza sig i säng.
  Kram vännen!

 2. Vad härligt att du har så nära till din mor så ni kan träffas ofta. Min mor bor för långt bort och när vi träffas så orkar hon inte så länge eftersom hon är senil dement. Fast hon är alltid glad och humoristisk. Vilka fantastiska bilder du tagit på din väns bygge. Vilket härligt ord ”Socialt rum” riktigt poetiskt 😉

  Ha en fin lördagskväll
  kram

 3. Sv: Ja säckkärra eller min resväska hade gått bra med. Stabil och lätt att dra trots tung last. Jaja, axlarna hinner nog bli bra till nästa år när det är dax igen. Vill inte ens tänka på hur det kommer se ut när han går i 7-8 klass men då får han bära själv 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: