Lördag förmiddag,vad gjorde jag då.


Jo efter det att jag tittade in till min mor på en kopp kaffe,,så åkte jag till min lillasyster,,där hölls det på med avverkning i den mindre skalan.Det gamla äppelträdet hade blivit dåligt och sågades ner..Synd på trädet,men å andra sidan så kommer det mer ljus in till altanen..

——————————-

Därefter så körde jag mot Älvkarleby,enl min bror så är den nya familjemedlemmen hemma mitt på dan.Stämde dom var hemma.Träffade en trött liten kille som precis kommit hem efter att ha varit till Gävle sjukhus på koll.Här ser vi en stolt mamma och likaså en stolt moster..Ja och så morfars bror som också fick hålla den lille.Här har vi en liten Oskar(kanske) mamma Theres pappa Stefan och storebror Malte,,sen ville även jag vara med på bild igen.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

13 reaktioner till “Lördag förmiddag,vad gjorde jag då.”

  1. sååå söt liten kille, dom är otroligt goa dom små, ja det behövs lite avverkning också. ibland, ha en fin söndag hebbe, kramar biggan

  2. Vad fin den lilla nyfödda är 😉 Vilka fina bilder du tagit. Man bara njuter och önskar att man hade ett barnbarn innan man lägger sig raklång 😉 Förstår att det är roligt

    Ha en fin lördag
    kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: