I dag var jag färdtjänst.


Körde min syster fram och tillbaka till Akkis i Uppsala,,när jag kom hem så fortsatte jag med den matlagning som jag påbörjade i går kväll.Jag försökte mig på något som skulle likna kalopps,,så det småputtrade i grytan ca 1 1/2 timme i går,,så nu fixade jag en tallrik med lite grönt,lite ris,,petade även dit lite morot,,smakade riktigt bra,,kryddstarkt,men för att vara första gången så blev det förbaskat bra..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “I dag var jag färdtjänst.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: