En liten historia.


 

En liten pojke kommer in i köket på morgonen för att äta frukost. Eftersom att han bor på en bondgård så frågar mamman om han gjort sina sysslor.- Nej inte än, svarar pojken.- Det måste du göra innan det blir någon frukost, säger mamman.Pojken blir sur, så när han matade kycklingarna sparkade han på en av dem och han gjorde samma sak när han matade korna och grisarna.Pojken går sedan in igen, men när han kommer in i köket ser han att det bara står en skål med flingor framdukat till honom…. – Varför får jag inte ägg och bacon och mjölk till mina flingor? undrar han.- Jag såg hur du sparkade till en av korna, så därför får du ingen mjölk. Jag såg också när du sparkade till en av grisarna och en av kycklingarna – därför får du ingen ägg och bacon heller.

 

I samma stund kommer pappan i huset in. Han får syn på en mus och sparkar till den.Pojken tittar mot mamman och ler sitt största leende när han säger:

 

– Ska du eller jag berätta ?

 

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

7 reaktioner till “En liten historia.”

  1. Ha,ha..ja det var en riktig filur till pojke.. har ni haft lika skönt väder som här och kunnat njuta av lite sommarvärme?
    Ha det gott med snoozningen
    Kramiz♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: