Ett företag som lever på Hoppet.


Att barn har koll,fick jag lära idag,,Loke kom och ville att vi skulle åka till ett ställe som heter ”Air Hop” här i Uppsala..Jag hade inte den blekaste aning vad det var,,Loke förklarade att det var en studsmattepark..Oki sa jag vi åker dit och kollar,,vet du var det ligger frågade jag,,ja det hade Loke redan googlat fram.Vi åkte dit,gick in det vi såg var en stor yta med en massa studsmattor och andra kuliga prylar..Vi löste in oss,145:-/barn, för en timme,då ingick ett par glidfria sockor..Prick klockan 11:00 släpptes barnen in,och jag lovar aldrig har jag sett så många studsmattor,det vimlade av barn både högt och lågt,vissa moment kände man igen från Tv Gladiatorerna…Efter en timme släpade sig två uttröttade barn till bilen,,jag blev svettig bara av att titta på..Garanterat skitkul….Air Hop1-vert

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

10 reaktioner till “Ett företag som lever på Hoppet.”

 1. Wow vilket ställe! Jag har provat hoppa för flera år sen, det är verkligen träning för varenda liten muskel….jag först att barnen var trötta….
  kram

 2. Kul med studsmattor, och bra motion ger det att hoppa. Om det inte vore för ryggen skulle jag gärna hoppa, man blir riktigt sugen 😊
  Kram💕

 3. Jag hoppade på barnbarnens studsmatta för circa 20 år sen,
  men då var jag ju bara 69 eller så. Jättekul!

  1. Ja att det var roligt gick inte att ta misste på,,,men rackarns så trötta barnen var efter en timmes hoppande på olika mattor..Det blir säkert flera gånger..Haé Kram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s