Det blev mat igår också.


Till skillnad från Cyprioterna så käkar vi middag åtminstone 2,5-3 timmar innan dom dinerar..För oss är kl 18 en perfekt mattid..Det blev vårt andra besök på Sacramento,dit vi gärna återvänder,bra mat och trevlig personal (ägarna)..Det blev en liten sallad först,sedan en pepparstek som fick en stor Keo som sällskap..Som alltid blev vi bjudna på en Irishkoffe,och en liten brandy till notan..Vi avslutade gårdagen med en tur runt byn,stannade till nere vid Marinan,där tog jag en ”Grupie”..Cypern 8

5 Comments on “Det blev mat igår också.

 1. När man är i varmare länder brukar jag bara äta frukt, bär, sallad, tomat, gurka och ibland fisk. Skulle jag kunna leva på vår och sommar här hemma också. Men jag kan vråka i mig massor av bär, vilket inte är så bra.
  Ha det så bra

 2. Hör och häpna….jag har aldrig ätit pepparstek!! Oxfile i olika skepnader…utom just med peppar

  Kram

 3. Ni ser verkligen ut att ha det riktigt skönt där nere!
  Här är det +10 och sol, men blåsigt.
  Ha en riktigt härlig dag!
  Kram!

 4. Så gott och trevligt! 🙂

  Vi har lagt oss till med dom sena matvanor som gäller här. Lunch vid 14 – 15 tiden och middag runt klockan 20-21. Fast vi nöjer oss oftast med att äta lunch och sen lite ”plicketiplock” till kvällen 🙂

  Ha en fin lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s