Har sökt efter mobilvård…


En stor del av dagen har jag ägnat åt att söka efter ett mobilsjukhus,,inte ett som rör sig utan ett för mobiltelefoner..fMin trotjänare Samsung Galaxie gick ju till dom sälla jaktmarkerna igår kväll..Tanken slog mig att den inte var helt avliden,utan kanske bara skendöd.Fick nu på em tips om en duktig mobildoktor här i Ayia Napa,men han har stängt,öppnar på tisdag igen..Kanske det finns hopp att han kan göra som Jesus gjorde med Lasaros,,väckte honom från de döda,(kan vara en skröna).Men ändå värt kanske att prova…Om inte får jag bli med en ny mobil..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Har sökt efter mobilvård…”

  1. Jag har haft värre problem några dat. Min dator la av, så jag inte kunde komma ut. Men jag ringde till min leverantör. Hade ett supportavtal sm gällde och fick hjälp. Nu funkar allt igen
    Hoppas att du får hjälp du med och att du mår bra.

    Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s