Torsdag förmiddag.


Vaknade ridigt i morse 06,,Fixade dagens fakta,åt lite frukost,,sen straxt föra kl 09 blev det en kopp cypriotiskt kaffe med Marina..Körde sedan upp mot berget utanför byn,där man har bra blick över hela AyiaNapa,,sikten var inte helt 100 fortfarande lite sand i luften,som ger en känsla av dis..Blev några bilder,tog ett par bilder på fina hus.Stannade till hos Nicos för en kaffe och lite gos med min lilla goa kompis Leila..Innan jag körde tillbaka till rummet stannade jag till nere vid hamnen där kompisen Andreas fru Athena har uthyrning av diverse motorfordon och cyklar,paprazzi sa hon där hon satt bakom disken,,hon var upptagen med att tillmötesgå kunderna..Sen blev det lite lunch på rummet och en stund vid och i polen.Dimitris kom direkt med en Keo,,on the house..Cypern16

2 Comments on “Torsdag förmiddag.

  1. Det är vacker vy oavsett sand/dis,
    hur känns det i ögon och hals om det är sand i luften?

    Leila är så söt

    Kram

  2. Ännu en härlig dag 🙂

    Men du steg ju till och med upp klockan 05 eftersom solen går upp i Finland och du således är en timme före oss andra. Imponerande! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s