Fredag Cypern.


Dagen startade varm men helmulen,men det blev bara några timmar fra mot lunchtid var det sol o värme som gäller.Jag körde till marinabygget för att kolla om där hänt något..Fick se en bogserbåt som drog på något stort,,blir nog bottenjobb tror jag..P1060305

Fortdatte sedan till Sotira,och vidare till Paralimni,,stannade till där på Lidl,för att handla bröd,smarta skärmar på parkeringen,som ger lite skugga till bilarna..

Det var ovanligt lugnt i trafiken idag,,brukar oftast vara väldigt bökigt,skönt.Sen senare mot kl 18 blev det ju matdags igen,,maistraliVi var inte helt klara över vart vi skulle gå,så efter lite hit o dit snack bestämde vi oss för Maistrali ett ställe vi besökt några gånger tidigare år.Utsikten kan man inte klaga på,där den ligger  högt ovan Grecian Beach..Mina tankar gick genast till AmadeCasa när vi klev in,hon hade säkert sagt,vilken tur att vi fick ett bord trots att vi inte hade förbokat..P1060317

Jag beställde en Chicken a la Creme..Och jag måste ärligt säga att det smakade fantastiskt gott,att det tog lite tid gjorde inget,köket hade väl fullt upp.Tallriken såg väldigt aptitretande ut fräscha tillbehör,en fullträff.P1060318

Efter maten bestämde vi oss för att innan vi körde till hotellen att vi skulle slå en koll på marinabygget,Inge O Eva var nog lite nyfikna dom å.Där var full aktivitet..Sen blev det tillbaka till våra hotell,,där fick jag höra att ryssarna van på straffar,taskigt..

Detta bildspel kräver JavaScript.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Fredag Cypern.”

  1. Haha! Verkligen TUR att ni lyckades få ett bord där, och det var verkligen inte konstigt att maten dröjde 😀 Men den som väntar på nåt gott… 🙂

    Såna där skuggtak till bilarna har vi här också, inte alls så dumt 🙂

    Ännu en härlig dag igår, alltså – fortsätt så!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s