Mötte Vasilis igår.


Vasilis,kallas Vassos,en kille som är son i hotellfamiljen Pericleous,med hotellet Flora Maria,där jag bott kanske 5-6 gånger på -90 talet..Jag var bjuden på ett av hans förlovningspartaj för minst 12-13 år sedan.Senast vi språkades vid senast 2014 en kort stund..Men igår mötte jag hans pappa Theodores som kom körande,så jag vände om och åkte hem till  bostaden.Theo blev jätteglad när jag kom,,efter någon minut kom Vassos ut med en liten tös i famnen,en blyg Floreana på 15 månader

Denna familj verkar ha lätt för att få flickor,Vassos syster Maria har 3 töser,nu kanske hans andra syster Flora som nu är runt 25 år får bli den som kommer med en pojke när det blir dags för henne att bilda familj..Men vem vet,Vassos kan ju få en pojke han också nu när proppen gått efter så många år..Ett kärt återseende blev det i alla fall.

2 Comments on “Mötte Vasilis igår.

  1. Roligt att ses så där igen. Du har verkligen mycket goa vänner där nere. Det beror säkert på att du är en social och mysig kille, lätt och få kontakt med människor.
    Kram och ha det gott♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s