Från idé till supergott..


Säger bara om ni inte testar denna utsökta rätt,då vet ni inte vad ni går misste om..Jag fick en idé i morse när jag såg att jag hade några skurna skivor kassler i frysen,jag tog fram dom och det följde med en förpackning bacon..Sen åkte jag till Eskön för att kolla vad som var på G hos lillasyster yster..När jag kom hem så grunnade jag på vad det skulle bli av kasslern och baconet..Så här blev det,,jag finhackade en halv rödlök som jag fräste upp i stekpannan,därefter lade jag i baconet som jag skurit i 2 cm bitar,fräste på så det blev lite färg,sen lade jag i kasslern som jag skurit i drygt cm stora bitar.Kryddade med svartpeppar och rejält med timjan (en favo)..Efter någon minut slog jag på 2 dl creme fraice och 1 dl matgrädde och en 1/2 tsk sambaloelek,sen fick allt småputtra någon minut..Tömde sedan allt i en eldfast form och täckte rikligt med riven ost.In i ugnen 225* i ca 15 min..Kokade några potatisar och på tallriken sen isbergs och minitomat..Rackarns så gott det blev,även denna rätt fick sällskap av den goda spanjoren Gosa.. Rekomenderas.Både maten och vinet..5.20

4 Comments on “Från idé till supergott..

  1. Man ska inte titta på mat och frestas när det är dags att lägga sig. Men Gud så gott det där verkade som du knåpade ihop 👍😋
    Kram o godnatt 💕😴

  2. Ser gott ut. Själv är jag inte så förtjust i kött. Men det kanske går att göra liknande med kycklingfilé
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s