Är detta möjligt??.


Råkade snubbla in på Tv3 straxt före 21:30,vad jag fick se var nästan så det inte kunde vara sant..Ett gäng ungdomar som betedde sig som,jag vet inte vad.Kan det vara på riktigt,eller är det bara tv spel.Är det på riktigt är det för jä–igt..De är unga, bortskämda och har aldrig rört ett finger för att hjälpa till hemma. Ung och bortskämd,det är både för och efternamn på alla deltagarna,,funderar även på,vad har föräldrarna gjort,när det blev så.Var tvungen att byta kanal efter en stund,gillade inte det jag såg..Bortskämda

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Är detta möjligt??.”

  1. Har inte sett det själv. Gillar inte TV3, tycker de har över lag dåliga program och så är det den förbannade reklamen stup i ett. Men om dom ungdomarna är som du beskriver så undrar även jag vad föräldrarna gjort. Inte har dom hjälpt ungdomarna in i vuxenvärlden i alla fall.
    Kram

  2. Hejsan jag har slutat titta på detta skitprogram, vilka dåliga föräldrar som skämmer bort sina snorungar. Man blir ju skitarg när man ser det.Känner mig som en stolt mor när jag ser detta. Vilka fina barn jag har men jag har ju oxå fått lära mig som liten vad som gäller och sen uppfostrat mina barn likadant kram

  3. Har sett nåt avsnitt av det där för nåt år sen. Inte bra för blodtrycket… Fast föräldrarna är väl dom största bovarna i det där ”dramat”…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s