Inte hungrig,bara sugen.


Och om det är så,då får man tänka till lite,,inte så värst hungrig,men ganska sugen på jag vet inte vad…Kollade i skåpet,där såg jag ett paket med 3 bitar Husman knäckebröd..Synd att dom ska ligga där och känna sig övergivna..Bredde på lite ”bordsguld”(ungefär som Bregott),,några tunna skivor onsalakorv,lite kokt skinka,även fetaost fick plats,toppade med lite riven gratängost..In i ugnen 200* i ca 8 min..Smakade riktigt bra,både knaprigt och lite halvsegt..Kommer att bli fler gånger,går att variera hur mycket som helst.P1060982

2 kommentarer på “Inte hungrig,bara sugen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s