En lunchhöjdare..


I helgen som var,i Sunnersta,då bjöd sonen på söndagslunch innan jag körde hemåt,, Han undrade om jag ville ha mer än en puck..Denna puck visade sig vara en cm tjock skiva kassler,som han stekte på och serverade sen i ett hamburgerbröd..Riktigt gott..Inspirerad av detta fixade jag till en liten variant av sonens puck..Jag skapade min egna Kasslerburgare,,och jag lovar gott,en perfekt lunch..Inte siste gången,jag lovar.Puck8

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “En lunchhöjdare..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s