Finväder hela dagen..


Nästan så jag vill påstå att denna dagen toppar augustidagarna,strålande,satte mig på balkongen en stund på eftermiddagen,puh,blev tvungen att gå in,+32,6 i solgasset..Jag levererade några Paracordarmband idag på Fm..Med mig hem fick jag lite grönsaker röd o grön paprika bla.Dessa grillade jag tillsammans med en aubergine,,Detta fick bli min lunch idag,med lite tomat och fetaost..Middags mat idag blev Spagettispeciale..Jag gjorde en köttfärssås,som jag hackade ner de grillade paprikorna som jag hade kvar,,Rackarns så gott det blev..Hade bara lite småtomat som tillbehör på tallriken..8.14

Tidigt i morse innan jag åkte iväg till morgonfikat med mina bröder,så knöt jag ett par paracordarmband,ser att ceris och grönt går lika bra som ceris o blått..P1070046

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Finväder hela dagen..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s