Blev uteäta även idag.


Tog fram lite tunnskuren kycklingfilé på förmiddagen..Undrade vad det skulle bli av detta..Ringde sonen,var lite fundersam varför webplatsen där jag hämtade namnsdagsinfon inte kom fram,utan det visade error,funkade ju häromdagen..Enligt sonen låg inte felet hos mig utan på den websida jag skulle till,han talade om hur jag kunde komma förbi detta strul.Jag nämnde då min kycklingfilé,han föreslog lite grönsaker,kokosmjölk och curry.8.28

Hade inte så mycket grönt hemma,,gul och grön paprika,soltorkade tomater,skar ner detta i stekpannan tillsammans med den strimlade kycklingen,slog över en liten burk kokosmjölk och pudrade över lite curry..Kokade lite äggnudlar som också fick gå ner i pannan..Blev ju riktigt gott Vettja..

Hade varit till min ena bror,som för tillfället var släpvagnsdoktor,,han jobbade med en gammal släpkärra som var i rätt dåligt skick..Gissar att den kommer att bli,snudd på som ny,efter behandlingen.Släp

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Blev uteäta även idag.”

  1. Tur du har tillgång till sonen både vad det gäller datastrul och tips till matlagningen..👌😊 det såg ju riktigt gott ut. Jag tror nog också att den släpvagnen blir som ny nästan. Ni verkar ju vara otroligt händiga
    Kram 😊💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s