Hemma igen..


Så då var jag hemma igen,i Sunnersta hade dom jobbat på bra,lite finlir kvarstod,fylla upp under bron och köra över med en vibrator för att packa till gruset..Sen var det lite trädgårdsavfall som skulle köras till återvinningsstationen..Det var då storpappa däruppe öppnade dammluckorna,jäklar så det regnade..page 1Idag straxt efter lunchtid så körde jag hemåt,sonen provade om den nya grusade ytan pallade för en bil,,det gjorde den.Hemma så kollade jag ut på gräsytan bakom huset,där pågick gräsklippning,med ett absolut miljövänligt ekipage.Kul att se..

———————————————————————————-

Blev ju matdags när jag kollat färdigt på Finnkampen..Fräste lite lök,skurna champinjoner och köttfärs,kryddade med salt,svartpeppar,timjan och oregano.Slog sedan på krossade tomater chilikryddade och en burk lätt creme fraice,hela anrättningen fick sen småputtra ihop några minuter.Slog sedan dit lite äggnudlar som jag kokat 5-6 minuter..på tallriken sen lite isbergs och tomater..Jädrar vad det brände gott på tungan..9.3

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Hemma igen..”

  1. Det är lovat regn här hela veckan så jag hoppas att det åtminstone kan få fart på svampen. Lingonen lär det vara försent för.
    Häftigt med hästen, som på den gamla tiden…Kramiz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s