Innepyssel.


Dagen efter Bus eller Godis,,förmiddagen då var det datorn som gällde,säkert kul,för det hördes många skratt från datarummet..Lunchen blev enkel,det var varmkorv som gällde..Moa visade lite trötthet när hon låg inbäddad och kollade på Tv…Loke han pysslade i köket,gjorde sådana där bollar med cocos som man mumera inte får säga vad dom kallas,Chokladbollar säger barnen,dom har nog aldrig hört vad dom kallades när jag var barn..Men riktigt goda blev dom..Bakning

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Innepyssel.”

  1. Så mysigt det lät med dagen efter pyssel, chokladbollar som hette något annat på den gamla goda tiden gjorde man när man var sugen på något sött för pengar till godis hade man för det mesta inte…😉
    Kram och godnatt😴

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s