Lördag kväll.


Sitter framför min Tv och kollar på så mycket bättre..Tycker att denna omgång kanske är den svagaste av de som visats tidigare..Men f-n vet i kväll blev jag förälskad i Sabina,vilken tjej,har lyssnat på hennes låtar,dom gör hon bäst själv…Så mycket

Men om jag ska välja en av de framförda låtarna då blir det  Uno Svenningssons version  “Allt är enkelt nu” varför vet jag inte,men någonstans rörde den vid något inom mig..

Efter ”Så ska det låta”,flippade jag runt bland kanalerna och såg att det sändes filmer på 6:an och 7:an som jag sett..Oups,nu blev det reklam,,nä då tar jag och njuter av en god Irländare som jag fick av sonen för någon månad sedan..Den gör inte ont nånstans…Whiskey

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Lördag kväll.”

  1. Jag har inte sett så mycket bättre i år, har dåkig koll på artisteena, men Sabina har jag hört på musikhjälpen (tror jag det var) då tyckte jag hon var bra.
    Du gör rätt i att unna dej en kiten virre på lördagkvällen….
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s