Bokbörsen levererar..


Idag kom två böcker som jag köpt via ”Bokbörsen” Bokbörsen är en nätsajt som förmedlar böcker från en hel hoper av boksäljare.Jag har genom åren handlat en del böcker därifrån,mest faktaböcker och historik om specifika orter..Denna gång var det något helt annat jag hade i kikaren..Sist jag var i Uppsala så hörde jag Moa säga att hon hade slut på böcker att läsa..Eftersom hon tycker så mycket om att läsa,så frågade jag vad hon tyckte om att läsa,om hon hade något önskemål om böcker..Svar kom snabbt som attan..Drakväktaren var en bok som hon ville läsa…Vad gör en farfar då,,,,jo han söker på nätet,och där hittade jag boken,”Drakväktaren” jag hittade även bok nr två,”Purpurdraken” i berättelsen om slavflickan Ping från Kina,och hennes historia för mång många år sedan..Ser att det finns en 3:e bok i serien,”Drakmåne”.Försöker hitta den också…Går ju inte att vara utan läsning..Drakväktaren

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Bokbörsen levererar..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s