Enkel lunch..


Jag satte in en bit benfri kotlett i ugnen igår kväll kl 22:00, olivolja,grillolja,apelsinjuice,sambal oelek,salt/peppar och lite oxfond vispade jag ihop,sås och kött ner i en form med lock,sen in i ugnen som var på 100*.I morse kl 07 tog jag ut formen ur ugnen,doftade gott,,drog isär köttet med två gafflar och slog över lite av såsen..Lunch nyss Tortillabröd, romansallad, lite av köttet och hamburgerdressing.. Säger bara mums,,det blev 2 stycken..Kan bli en variant mot kvällningen..11.11

Det blir en Refreshmentslåt också,från deras cd Real songs on real instruments..”Someplace Where It´s Monday” en lugn låt med sug i. The Refreshments - Real Songs On Real Instruments - Front-horz

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Enkel lunch..”

  1. Verkligen gott med långlagat kött, jag gjorde en tupp när Martin var här…det gick åt.

    Jag vet inte varför jag inte kom in på din blogg, jag såg ju på mailen att du publicerat inlägg…
    De ska jag läsa senare i helgen, nu ska jag ut och svira 😉
    Ha en fin kväll,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s