Lunch på barnens vis.


Igår vid lunchtid frågade jag Moa vad ska vi äta idag,,svaret blev ”Vet inte”…Oki då frågade jag Loke,där fick jag svar varmkorv i bröd,vanligt inte rullad i tunnbröd..Så fick det bli…Samma spörsmål idag,Moa vad ska vi äta idag,,svaret blev,,makaroner och köttbullar,inte micrade..Ok sa jag jag steker dom..När det var klart ropade jag på Loke som kom smygande,vad blir det,aha köttbullar,hur vet du det,,känner doften..page1

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

7 reaktioner till “Lunch på barnens vis.”

  1. Haha, bäst att fråga så dom får det dom vill ha. Inga konstigheter att laga till, känner igen det där…
    Nu går det att kommentera hos mig
    Kram♥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s