Goäta 2 dagar på raken.


Igår när Erika kom hem från jobbet så blev det matlagning för henne..Att det var en pastarätt på gång såg jag,,men mer än så hade jag inte kläm på..Men när hon serverade sin pasta med skink/ädelostsås,en tugga sen var man såld,fantastiskt gott..Jag frågade hur hon lagade till denna rätt..Kände idag att jag ville försöka laga till något liknande.Handlade hem färsk pasta,,Fettuccino/spenati,rökt strimlad skinka,ädelost Danablu,ruckolasallad,resten hade jag hemma..Jag hade även lite tärnad bacon som fick gå med..Smälte osten,tillsatte en burk chremefraice,i med skinkan och baconet som jag fräst på lite,kokade pastan 3 min..På tallriken sen toppade jag med ruckolasalladen..Rött vinFantastiskt gott,kanske Erikas var lite bättre,men min var skitnära..Denna gång hade jag en spanjor i glaset en  Campo Viejo    Crianza 2014 Spanien  Spanien , Rioja

Rätten kommer jag alltid att kalla Erikas pasta,rätt o slätt..11.17

Avslutar med en Refreshment låt..No More Teardrops från Cd:n On The Rocks som kom 2003..En skön låt med ett härligt driv… On the rocks

3 kommentarer på “Goäta 2 dagar på raken.

  1. Ädelost är mycket användbar i matlagningen. ..den pastan lät väldans god.

    Jag älskar ju grönt och beställde en grön krage….och drn mtackar mössan från Island bra.

    Ha en fin dag,
    Kram

  2. Den pasta rätten är säkert toppengod om man gillar ädelost vilket inte jag gör tyvärr..😕
    Kram och godnatt😴💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s