Lövbiffrullar.


Hade några tunna skivor lövbiff i skåpet,som jag tog fram i morse..Velade lite hit o dit vad det skulle bli av dom..men bestämde att det blir rullader…Saltade på insidan lade på en bit ost (Jarlsberg) ”smaken sitter i hålen” säger dom,,håller med för det som är runt hålen smakar inte mycket..Ringlade även på lite sötstark senap,rullade ihop köttet och kryddade på med svartpeppar runt om..mat6Brynte på köttet runt o, i smör..Lade sedan rullarna i en form,slog över stekskyn,strödde på lite kapris och strödde sedan på lite torkad svamp (trattisar).In i ugnen med lite pommes i en form och rullarna i en annan med folie över,efter ca 25 min i 225* var det klart. Tillbehör blev ruckolasallad och tomater..11.18

Bjuder på en riktigt bra melodi,som framförs av en av världens absolut bästa gitarister,,Albert Lee,,han sjunger rätt bra också..Här får vi höra ”Til I Gain Control Again” från en Cd inspelad live i Paris. albert-lee-feature-crop

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Lövbiffrullar.”

  1. Nu har jag kommit igång med min dator. Jag fick hjälp av Berts barnbarn Dennis. Han är dataansvarit på sitt jobb. Han kunde öppna min dator i ett nafs.. Så nu kan jag sätta igpng med min blogg igen. Men det blir inte i kväll. Du får nog vänta lite på e35.

    Kram/Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s