Ibland händer det…..


För ett tag sen råkade jag ut för något som inte gör en speciellt glad..Låg efter en mindre lastbil,plötsligt knäppte det till rejält,först visste jag inte vad det var.Men såg sen att jag råkat få ett stenskott nere till höger på framrutan.Inte kul..Har idag varit in till stan och Ryd´s bilglas..Har tid för rutbyte nästa vecka..Stenskott

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Ibland händer det…..”

  1. Inte så kul. Hade du haft tur i oturen hade det kanske blivit så liten skada så att det gick att laga istället för att byta ruta, med möjlighet till självriskbefrielse…….

  2. Men oj, inte kul med en sån skada, brapporterar att fu har bokat tid att byta rutan…jag har ett litet stenskott som ser ut som en ☆ på vindrutan.

    Jag tog in Magnus i kväll och han hade ingen värme i benen, så som de brukar ha om de är skadade…så än så länge känns det hoppfullt 🙂

    Jag tänker som så, att det man inte har behövt eller saknat under ett år, kan man bara slänga. ..för det kommer man inte att sakna senare heller….
    Men det vi packade ner från de två rummen har jag behövt och dessutom rotat runt i några gånger.

    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s