IK HUGE


Fick ju ett SMS häromdagen att varorna jag beställt av min systers barnbarn Leo,att dom hade kommit..Så igår mot kvällningen åkte jag till Bomhus för att hämta pepparkakor och knäckebröden jag hade köpt..Leo MålisVi snackade ishockey,jag frågade Leo Vilket var roligast,vadå roligast??,,Ja på vilken plats i laget tycker du det är roligast att spela,målvakt,,back eller forward..Svaret kom blixtsnabbt,,Målvakt..P1070836.

                                      När jag kom hem så testade jag knäckebröden det var tre olika smaker,vem som smakade bäst blev riktigt svårt,,tror jag sätter ”Rosmaries Lantknäcke kryddat med rosmarin,fantastiskt gott,men de andra smakerna kom inte långt efter…

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “IK HUGE”

 1. En sån söt liten målvakt….och modig, att stå i skottlinjen för de hårda puckarna är jättemodigt enligt mej.
  Spännande med bröden…men du tjuvstartar ju med julen…haha

  Resten av mitt kuliga liv….
  jag har gett mej den på att få träffa dej nästa gång jag åker till Uppsala 😉
  Vad tror du om det? 😉

  Ha en finfin dag,
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s