Är jag Klok,eller bara Tur.


Ja den frågan kan jag med lätthet besvara idag ”Klok” vill jag påstå,,men OK vi tar det från början…I somras uppe i norrland fick jag hjälp av min bror att byta en lampa på bilen..Då säger min bror att drivremmen såg lite sliten ut..Då klokade jag till ordentligt. Beställde en ny drivrem,beställde även bromsbelägg runt om och torkarblad..P1070941

Igår när jag var på väg ner en bit i Uppland tändes en lampa på instrumentpanelen,,undrar vad den betyder,stannade,på med glasögon..Kollar i boken,läser att när batterisymbolen tänds kan drivremmen vara av,,öppnar huven,jo tjenare där fanns ingen drivrem.. Vänder och kör hem,blev tungstyrt remmen driver även styrservon..Ringer min bror,drivremmen är paj,men jag har en ny,kom hit så byter vi den på en gång..Sagt o gjort,,han fixade dit den nya remmen..Blir bromsbeläggbyte till våren..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Är jag Klok,eller bara Tur.”

  1. Njaaaa klokt hade det varit om du bytt drivremmen när du kom från norrland 😉
    Men kanske måste erkänna att det var lite klokt att du beställde den så den fanns när den gamla sa upp sej
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s