Blev mat idag å.


Idag blev det matlåda,en låda jag hade med mig hem från uppsala..Sonen som är den enda i sin familj som gillar lever,då blir det inte så ofta som han lagar det..I söndags passade det alldeles utmärkt,Erika och Loke åkte till Värmdö för att lira bandy,,Moa beställde pannkaka..Sonen blåste iväg och inhandlade ungnötslever..Så söndagens lunch blev hans goda levergryta..När vi ätit oss mätta hamnade resten i en låda som fick följa med mig hem..Den smackade jag i mig idag..Lite grönt och lingonsylt,,gott blev det.12.5

Det får bli en jullåt med The Refreshments,,titel Hon är kär i Tomten,,fast på engelska..

6 kommentarer på “Blev mat idag å.

  1. Jag säger bara en sak…fyyyyyy 😝 det går inte att äta… Men smaken är som sagt delad 😉
    Kram💗

  2. Inälvsmat är inget för mig, men tur att du gillar det eftersom det var du som fick med dig matlådan hem. Kramis

  3. Så snällt att du fick resterna med hem,
    Lever kan vara både gott eller ogott, beroende på vem som gör vad med den. Men jag tycker sonens gryta ser supergod ut
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s