Oups,så vart det Vardag,igen.


Ja nu är julen över,sen får dom som tycker den ska vara till Påska,själva dra ut på den,,det tänker inte jag göra,,utan 27-12 är vardag,så de så…..Fick en leverans av paracord idag,så nu kan jag knyta några Brynäsarmband igen,mer material på ingång..Sen var det det här med mat..Lunchen idag blev ett par knäckemackor med pepparlax,mmm,lyxlunch,fasiken så gott..Men nu sitter jag vid datorn alldeles nyäten, det blev wookad kycklingbröstfilé,med grönt a´la Malaysia..Cocosmjölk och currypasta,lite äggnudlar fick också vara med..Inte så tokigt vill jag säga,riktigt gott.12.27

Måste berätta om en händelse i julhelgen,jag tomtade ju hemma hos två grannfamiljer till sonen,det ena av husen var jag tomte även förra året,,där fanns en liten tös som heter Cornelia,gtssar på 5-6 år,när jag kom in så var där flera barn,men Cornelias ögon tindrade av uppståndelsen,tror jag..När jag sa hej Cornelis lyste hela hennes varelse upp,,jag hör hur hon viskar till sin mamma,,(att tomten känner igen mig).Klart jag gör jag var ju här förra julen också,sa jag.Jag delar ut klapparna,önskar alla en god jul,Cornelia kommer med ett litet paket och några blad som hon tecknat..tror säkert att både hon och jag kommer att minnas denna julafton ett bra tag.

Tar en Jullåt med The Refreshments..Winter Wonderland.. xmaslogo_snowy

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Oups,så vart det Vardag,igen.”

  1. Åh vilket fint julminne. För er båda. Ska försöka göra i ordning någon liknande mat du hade, i morgon. Cocosmjölken hoppar jag dock över. Men lite currysås bir nog bra. Kramis

  2. Cornelia var ju för söt ❤ och hon hade förberett en litwn julklapp till tomten…ja den julen kommer hon nog att berätta om.

    Liten nyfiken fråga, currypastan…vilken färg? Jag gillar deb röda, den måste alltid finnas hemma 😉
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s