Ärligt kollade på Anja&Jessica.


Tyckte att det var kuligare att kolla på Jessica&Anja från OS i Korea..Men jag sappade in på 1:an för att snappa upp hu låtarna lät i mellon,,blev inte impad av de snuttar jag hörde..Men låt nr 6 med Dotter,den gav lite Loreenfeeling,den stack ut från de övriga,som jag i och för sig bara hört fragment av,,men jag sätter min peng på den..Fortsätter kolla på Anja&Jessica..Dotter

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. marianne
  Feb 18, 2018 @ 22:12:05

  Såg varken det ena eller det andra….jag får veta tids nog ändå 😉
  Kram

  Svara

 2. Ama de casa
  Feb 18, 2018 @ 08:51:50

  Dotter åkte ut direkt tillsammans med Kalle Moraeus. Jag gillade Jessicas låt och den gick direkt till final – bra! 🙂

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s