Ärligt kollade på Anja&Jessica.


Tyckte att det var kuligare att kolla på Jessica&Anja från OS i Korea..Men jag sappade in på 1:an för att snappa upp hu låtarna lät i mellon,,blev inte impad av de snuttar jag hörde..Men låt nr 6 med Dotter,den gav lite Loreenfeeling,den stack ut från de övriga,som jag i och för sig bara hört fragment av,,men jag sätter min peng på den..Fortsätter kolla på Anja&Jessica..Dotter

2 kommentarer på “Ärligt kollade på Anja&Jessica.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s