Mätt nu,,Gott blev det..


Efter mitt Uppsalabesök så kom jag hem vid lunchtid..I lådan hade det kommit ett par 100 meter paracord,,så nu kan knytandet fortsätta,,har ca 70 st kar att knyta….Lunchen fick bli en kopp te och ett par knäckemackor..Senare mot kvällningen så tog jag fram lite thailändskt wookgrönt,några köttbullar,oliver,grekdressing,och cocosmjölk..Fräste köttbullarna,därefter gick det gröna ner i pannan,när detta puttrat en stund så slog jag på cocosmjölken,även dressingkryddorna och oliverna ner i pannan.Smakade av,lite salt och peppar behövdes,även en klick röd currypasta fick gå med,för att ge lite mer smak..Blev riktigt lyckat,lite maizena för att få det lite krämigare.Romansallad och minitomat fick plats på tallriken..Gott blev det.Blev en låda också.2.17

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Mätt nu,,Gott blev det..”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s