Min middag igår,blev idag.


Ja hur tokigt det nu än må låta,så blev det så den planerade middagen blev undanskuffad av ett musikaliskt besök i byns Ordenshus i går mot kvällningen.Swedens Clearvater Revival som gubbarna kallar sig hade sin första och sista träning inför sin turné som startade idag i Kilafors,men som dom profs dom är,så kommer det att gå bra..Nog nu om detta.Eftersom jag hade förberett en del till middagen då,så var det bara att fortsätta nu.Det blev en kycklingbröstfilé som jag snittade i mitten och vek upp,blev hjärtformad,kryddade med salt,svartpeppar,timjan och indisk tandorikrydda.Brynte sedan på den i het panna runt om,lät den sen gå färdig på lägre värme..Mot slutet slog jag på 1,5 dl matgrädde i stekpannan,fick småputtra några minuter,i ugnen hade jag lite pommes..På tallriken sen,lite romansallad gul spetspaprika och majs.Rackarns så bra det blev.I glaset hade jag den skvätt vita mousserande vinet som var kvar från igår (Prosecco)..Jag tror denna anrättning går in på min topplista..2.20

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Min middag igår,blev idag.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s