Who´ll stop the rain….


Det är ju titeln på en av Creedence Clearwater Revivals låtar från 1970,bandet hade stora framgångar under sin korta existens 5 år,sen upplöstes bandet..Men dom kom med många kanonlåtar så som Proud Mary från 1969 Bad Moon Rising 1969…… Gårdagskvällen så var jag på Ordenshuset här i byn och lyssnade på ett gäng snudd på bara ”Gubbar” men som lirat musik nästan hela livet..Det var första repetitionen av låtar från Creedence Clearwater Revivals reportuar..Och visst låter det lite Creedence om domSwedens

Klicka på bilden och lyssna på första repet..I kväll spelar dom i Kilafors.Lite haltar det ibland,men snart sitter det som en smäck.

Mads Clausen var med i programmet ”Sikta mot stjärnorna” som Björn Skifs med finalplats premiäråret 1994. Deltog i Danska melodifestivalen 1990 och 1991.

Klicka

Mads

 

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Who´ll stop the rain….”

  1. Tack för det härliga musikklippet och lite bakgrundsfakta om gruppen. Dom hade jag själv velat se live för dom låter Creedence och är bra musiker och sångare. Hoppas dom kommer på spelning lite närmare oss också

    Ha det bra
    kram
    Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s