Det blev Wookat idag.


Kycklingwook,en enkel men rackarns så god rätt.Fräste på finskuren kycklingfilé i lite smör och olivolja i wookpannan,salt,peppar och chiliflakes,sedan i med grönsakerna, denna gång Classic..Hade en kastrull med kinesiska äggnudlar på gång vid sidan om.En burk kokosmjölk ner i pannan och lite röd currypasta,sen fick det småputtra någon minut,nudlarna klara,ner med dom i wookpannan..BrezniakPå tallriken sen isbergs,tomat och paprika..I glaset hade jag en Tjeck,en ljus en Breznak,,den är inte så dum..3.2

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

8 reaktioner till “Det blev Wookat idag.”

  1. Wokat är gott. Jag använder alltid påsen med Classic. Mums. Cocosmjölk och alla former av geggor/såser hoppar jag också över. Dels för att det blir nyttigare men framförallt för att jag tycker det blir godare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s