Det blev Wookat idag.


Kycklingwook,en enkel men rackarns så god rätt.Fräste på finskuren kycklingfilé i lite smör och olivolja i wookpannan,salt,peppar och chiliflakes,sedan i med grönsakerna, denna gång Classic..Hade en kastrull med kinesiska äggnudlar på gång vid sidan om.En burk kokosmjölk ner i pannan och lite röd currypasta,sen fick det småputtra någon minut,nudlarna klara,ner med dom i wookpannan..BrezniakPå tallriken sen isbergs,tomat och paprika..I glaset hade jag en Tjeck,en ljus en Breznak,,den är inte så dum..3.2

8 kommentarer på “Det blev Wookat idag.

  1. Wokat är gott. Jag använder alltid påsen med Classic. Mums. Cocosmjölk och alla former av geggor/såser hoppar jag också över. Dels för att det blir nyttigare men framförallt för att jag tycker det blir godare.

  2. Det där såg toppengott ut och den ölen till blev pricken över i…
    Godnatt o sov gott💗💕

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s