Jag Plankade idag..


Jag hade en bit fläskfilé i frysen som jag tog fram i morse..När det sedan blev dags att få ihop något till middagstallriken..Nu blev det ingen tallrik utan det blev planka..Kokade potatis,bankade ut filébitarna och kryddade på bitarna salt,svartpeppar och chiliflakes,fräste på filén 1 min på var sida..Moset sedan i med 1 ägg västerbottenost och lite mjölk,,spritsade moset på plankan,på med köttet,och beasås,rackarns hade glömt bacon till sparrisen,oki får gå ändå,tomaten blev paprika denna gång.In i ugnen,250* i 12 min…Sedan blev det ut på balkongen..I glaset en god röd italienare,tänkte när jag satt där att i detta glas som jag fått av min syster,där smakar säkert vilket vin som helst bra..Om någon undrar hur det smakade så kan jag säga,,Utmärkt.4.19

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “Jag Plankade idag..”

  1. Säger det som jag sagt många gånger förr…..Beundrar ditt engagemang i köket, inte alla som anstränger sej så för en middag i ensamhet.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s