Gjorde som Kajsa.


Just precis,jag gjorde som Kajsa Varg sa:man tager vad man haver…Oki,,vad hade jag då, jo en liten sötpotatis,en 1/4 bit blomlål,lite soltorkade tomater,en snutt kassler,,några skivor toastost och 1 dl matgrädde..Nu körde jag igång min vänstra hjärnhalva,det är väl där kreaktiviteten finns,tror jag..Skalade potatisen,skar den i cm tjocka skivor,smorde en form,bottnade med potatisen,soltorkade tomater sedan ovanpå,skar kasslersnutten i tunna skivor och lade ner i formen,skar ner blomkålen i mindre bitar och lade i formen toppade sedan med toastosten,slog på matgrädden,,kryddade på topp med mejram,,kan ha varit en snilleblixt just då tänkte jag..Ugnen på 175* in med formen i ca 30 min..4.26.1

Ser ju riktigt smarrigt ut när jag tog ut formen ur ugnen..På tallriken hade jag tomat och isbergs..Rackarns så gott det blev,,fick salta på lite extra på tallriken,detta kommer att bli en favorit detta var första gången men inte den sista..4.26

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

2 reaktioner till “Gjorde som Kajsa.”

  1. Att härma Kasja i dag var en fullträff, nu gäller det att minnas hur du gjorde så du kan kan avnjuta denna rätt igen?
    Hoppas du haft en bra dag,
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s