Inte bara Mys-Pys..


Startade dagen precis som jag brukar,morgonfika med min ena bror,,sedan ner till Sandby,,fota i Mickes hus,hur renoveringen går framåt,sen fika med min andre bror.Upptäckte för någon vecka sedan att en av mina köksstolar hade sliten/trasig klädsel,(den jag använder)..Såg inget kul ut,,beställde konstläder på nätet,fick hem det häromdagen..Så då blev det ”Projekt” klä om stolar,,första klar idag,ser rätt bra ut.Stolar.

5 kommentarer på “Inte bara Mys-Pys..

  1. Förmiddag med brorsorna och sen göra nytta.
    Nu när jag köpt nya köksstolar flyttar jag runt de så jag inte nöter på samma.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s