Fågelkoll-1/6


Börjar med Fiskgjusen,,där såg det ut att bli skiftbyte,,men icke,mamma gjuse lämnade äggen,men pappa gjuse verkade ignorera denna tanke,så mamma gjuse fick snällt återvända till äggen..Bra tänkte säkert pappa gjuse och drog iväg.Fiskgjuse 1-6

Hos den Svarta storken var det putsning av kostymen för pappa stork,,ungarna var även dom lite putsglada,hjälpte varandra såg det ut som..

Stork1-6

Hos Örnen var det lugnt,matbordet verkar vara tomt,kanske ungen hade ätit sig proppmätt,,den backade mot bokanten och skickade iväg en rejäl skit,,sedan satte han sig och flämtade en stund,var säkert jättevarmt där i boet.

Örn 1-6

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Fågelkoll-1/6”

  1. Ja det är nog varmt för de små också.

    Vi såg en ormvråk gå ner på den nyslagna åkern i morse, jag blev genast misstänksam att det låg ett skadat/dött kid där och ställde mej på en stol för att se bättre, och mycket riktigt…så hjärtskärande att se mamman jaga bort ormvråken från köttslamsorna som låg där att jag började gråta….jäkla maskiner som mosar våra djur 😦
    Förra året var det några som gick och slog i säden för att skrämma bort ev djur, innan slåttermaskinen gick ut.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s