Goäta upphöjt till tre +.


Idag blev det grillad benfri kotlett och grillad halloumiost (hemgjord från Cypern),som tillbehör på tallriken fixade jag till lite tidigare idag.Jag skar ner paprika, tomat,broccoli, spetskål, oliver och soltorkade tomater i olja..Lite salt och peppar,sedan en påse grekisk salladsmix,en gnutta olivolja en mindre gnutta balsamicovinäger ett par stänk av vitvinsvinäger honungskryddad..I glaset denna 1:a dag i Juni blev det en röd spanjor (Candidato Ecologico),den passade riktigt bra..6.1

Jag satte mig på balkongen och verkligen njöt av denna anrättning,hörde hur det mullrade lite i fjärran,himlen mörknade rätt rejält,äntligen tänkte jag,nu kommer det lite regn,,jodå visst,även mullet kom närmare,blev både blixt och dunder.P1100823

Fort upp med mitt lilla parasoll,stor risk att den röda spanjoren skulle få kallsup och vattenskada,,det vill man väl inte vara med om..Lite synd att regnskuren blev så kort.

P1100822

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

5 reaktioner till “Goäta upphöjt till tre +.”

  1. Grillat är gott! Vinet har jag inte smakat på. Det finns så många viner nu att välja på, vi åkte in till Borgholm och köpte lokalproducerat vin från Vannborga på Öland.

    Du har rätt om blommande trädet, det är kastanj på en tomt en bit ifrån stugan

    Kram

  2. Oj har ni Tor som vill komma på besök? Såg på väderleksrapporten att så skulle det kunna bli. Här lyser han ännu med sin frånvaro.
    Du är så påhittig met maten. Skäms att erkänna det, men idag har jag hoppat över mat. Orkar inte. Goda bär som lunch. Middag behövdes inte.
    Kramis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s