Blev mat idag å.


Kollade i frysen i morse,vad där kunde finnas,för att fixa till kvällsmaten..En liten påse med 2 lövbiffskivor,tog fram den..När det blev tillagningsdags så,tag jag fram fantasin..Hade ju köpt lite hemrökt fläsk uppe i norr på Avaträskdagen,skar 2 st 5-6 mm skivor av det..Hur skulle jag nu få till denna kombination..Kryddade på lövbitarna rejält med salt o svartpeppar,lade på en bit av det rökta,vek ihop till små paket.Panerade i mjöl,, ägg,, ströbröd,sedan in i ugnen 200* i ca 20 min…Satte in lite pommes strips också.. Sedan på tallriken blev det Sunnerstaodlade minitomater,romansallad och gul spetspaprika.Smakade riktigt bra,köttet blev väldigt mört,även en god röksmak kändes.7.22

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

4 reaktioner till “Blev mat idag å.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s