Gott, gotti gott gott.


En slogan från svenska tvillingbröder kända som Bröderna Jeppsson.Bröderna är kända för en rad reklamfilmer för Carlshamn Mejeri under närmare fem år under andra halvan av 1990-talet, där de använde de återkommande uttrycken Gott, gotti, gott, gott. Kom att tänka på dom orden när jag käkade nyss…I morse tog jag fram några köttbullar ur frysen,tänkte fixa lite mos till dom mot kvällningen..Senare på Fm var jag ju på Willys och handlade,där var det extrapris på bacon,så det blev det och lite annat..När jag sedan kommer hem så ska varorna in i skåpen..Då fick jag en snilleblixt,skulle det visa sig..Jag lindade bacon runt köttbullarna,som när det blev dags fick gå i ugnen ca 20 min.Hade kvar lite av den röran med soyastekta champinjoner,paprika och minigurkan som fick vara med på tallriken tillsammans med timjankryddad potatismos,tomat och spenat..Oj Oj rubriken ljuger inte.Gott, gotti gott gott.10.16

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

En tanke på “Gott, gotti gott gott.”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s