Många år sen sist..


Idag på förmiddagen var jag in på Willys för att handla lite,stog vid potatislådan,bredvig mig stog en kille,som jag så väl kände igen,men hur jag än sökte i minnesbanken så kom inget namn..Han tittade på mig,sa sen är det du Herbert…Ja sa jag,du är så jäkla bekant, men jag hittar inget namn.Han sa.Sist vi sågs var 2001,,Var väl inte det roligaste mötet.Nu ljusnade det i mitt huvud.ambulans-jpgKrister ambulansförare,pang nu ramlade minnet på.Det var ju du som körde ambulansen när jag skadade armen uppe i Rosteriet,Ambulans skada körde till Gävle lasarett,men där var skadan för allvarlig,så du fick köra vidare till Akkis i Uppsala.En annan detalj som gör detta möte lite extra är att vi bodde grannar i samma trappuppgång i mitten av 1970 talet..F-n va mycket vi hade att prata om.

Här nedan firar vi midsommar tillsammans på en ö utanför Gårdskär,IMG_0048är ganska säker på att året är 1976,Joakim som var 10 år då var med.När vi skildes åt så kändes alla år som passerats sen sist,inte så avlägsna ändå..Bilden får dessa 42 år att bli korta.IMG_0056

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Många år sen sist..”

  1. Det är underligt när man träffar någon kompis från förr och så många år kan kännas som igår….härligt med ett sånt möte helt oväntat, och alla minnen ploppar upp.
    Kram

  2. förstår att det var många minnen som dök upp..
    Jag hoppas att du har haft en bra dag!
    Nu ska jag krypa ner i sängen och ta in sömnmedel med ögonen(TV)
    Kram o Pööösss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s