Nådde inte upp till förra gången..


Maten idag som jag planerat sedan tidigt i morse,en rätt som jag gjort några gånger,denna gång nådde jag inte smakmässigt till den senaste gången,om inte smakminnet har svikit mig.Jag fick inte fram den kryddiga lite heta smaken,lite torrare än jag vill minnas.Men jag blev mätt ändå.

Jag bankade ut 2 kycklingfiléer lade på en 2cm fetaoststav,rullade ihop till en rulle i folie,körde sedan i ugnen 175* i ca 40 min,Därefter tog jag bort folien och brynte på rullarna i stekpannan,för att få lite aptitlig färg på rullarna.Lite pommes i ugnen.På tallriken sedan minitomat,romansallad, tror ni inte jag gjorde som Fransosen,tog ett glas rött till.Jag får försöka komma underfund om vad jag gjorde denna gång,som inte nådde till topp.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Nådde inte upp till förra gången..”

  1. Kyckling kan vara lite svår tycker jag, den kan lätt bli torr, sen är det väl svårt att minnas vad man gjort sist…men du har fler chanser 😉
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s