Blev Makaroner igen.


Det blev makaroner över från lunchen,tyckte det skulle räcka till en Makaronpudding,,skar lite av falukorven som jag blandade ner i makaronerna,hade en liten bit fetaost som jag smulade ner i formen, vispade ihop lite mjölk och ägg,som jag slog över toppade sedan med riven gratängost..Kollade på nätet hur man ska göra,oki mitt sätt funkar,msåg att man kunde servera med ketchup eller lingon,tål att fundra på..

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Blev Makaroner igen.”

 1. Det ser gott ut!
  Jag brukar också äta knäckebröd,du.. det dönar förskräckligt i huvudet när man äter knäcke
  Godnatt!
  Kram & pöösss

 2. Makaroner och falukorv hör inte direkt till de nyttiga maträtterna, men oj så gott det är. Blev riktigt sugen.
  Det ska jag snart göra i ordning till käk!! Har jag nig inte ätit på ett år.
  Tack för tipset
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: