En plan som sprack..


När jag var uppe i norr förförra veckan,så visst fanns behov av att slå lite högt gräs.Men till min förskräckelse så var det ett rejält bensinläckage på min 25 år gamla röjsåg.

Inte kul att gå omkring med bensinläckage bakom ryggen,så redan då började jag fundera på att skaffa en ny.. Den är ju sliten i övrigt också.

Kollade på lite olika modeller,nu i helgen när jag var i Uppsala, fastnade för en Stiga,som är delbar för att enkelt kunna transportera den,såg att den fanns på Jula till bra pris.När jag kom hem kollade jag på Jula i Gävle,”Slut” men i Uppsala finns den,,skit också jag passerade ju förbi Jula i Uppsala på hemvägen..Men

Då ringer man sonen på jobbet och frågar om han kan gå in och köpa den till mig när han kommer hem,jag swishar,,oki svarar han men jag hinner inte idag,kolla om den finns på Jula i Barkarby,,jag kollar OK den finns,fixar det jag,säger sonen.Får ett mess från sonen som har lunch…Fixat Nu.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

6 reaktioner till “En plan som sprack..”

  1. Fint att ha flera butiker att välja mellan, men kunde inte Jula fixa dit en till Gävle? Det brukar man ju bli erbjuden i andra kedjor.
    Vi får väl se om det blir någon dejt i sommar då, det skulle vara kul att ses igen, men det blir som det blir.
    ha en fin dag,
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s