4 reaktioner till “Har du missat Rebus nr 8”

  1. Oordning i hjärnkontoret är ganska normalt här, men försöker ju hålla ordningen just med dessa små klurigheter samt mina korsord.
    Jag brukar göra den klassiska dressingen, 2 delar vinäger och tre delar olja, sen lite salt, peppar och någon örtkrydda, ibland en pressad vitlöksklyfta beroende på vad jag ska ha den till. Den oljan med timjan använder jag som den är, supergod att hälla lite över kokt pasta jag vet dock inte om man kan köpa den någon annanstans än på öland.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s