Mat idag blev enkel.


Jag hade ett blomkålshuvud i skåpet,jag delade det på mitten och fick sedan ut 2 1,5 cm skivor,resten skar jag i mindre bitar som jag lade ner i den sallad jag hade kvar sen tidigare..Skivorna panerade jag och körde dom i ugnen till fin färg,tog ca 20 min.Stekte på en tjock grillkorv,på tallriken lite av salladen och Johnnys svarta senap(den är det bett i).Smakade mycket bra.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Mat idag blev enkel.”

  1. Oj så gott med panerad och stekt blomkål, korv är inte min grej.
    det är fint med dessa tips du ger mej angående maten 🙂
    själv åt jag matlåda, samma mat som dagen innan.
    kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s