Det blev en planka idag.


Hade bestämt att det skulle bli en rätt på planka idag,hade ett paket med fyrkantig fisk i frysen,som jag trodde var torsk,men tji fick jag det var. Alaska Pollock  (Stilla havets motsvarighet till vår torsk).Smaken liknar torsk tycker jag.På plankan potmos remulladsås paprika och citron,nådde väl inte himmelska höjder,men smakade riktigt bra.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

3 reaktioner till “Det blev en planka idag.”

 1. Mums! Smart också att få mat för flera dagar. Bara en nyfiken fråga……du spritsar alltså ut potatismoset för att få det så där fint? Hur gör du potatismoset? Jag tycker det är gott med potatismos, men det i tusan om jag får det så fint så det skulle gå att sprita ut det. Jag kör med elvispen. Kanske är bättre med stavmixer?
  Kram

 2. Fisk är gott, Martins kompisar som har restaurang brukar bjuda på gös-planka, fick vitvinsås på en gång det var jättegott.
  Den där hängbron var läskig, det stod ju att man inte fick springa, men det var ju det man ville, springa så man fort kom av den, haha
  Jag ska försöka leta upp inlägget där jag skrev om kyrkan, det var nov 18
  Önskar dej en fin kväll
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s