Kollade i mitt Bildarkiv.


Inte lätt att hitta bilder,när det ligger mer än 65 000 bilder,speciellt inte före 2010.Efter detta år så har jag lite bättre ordning,jag har då lagt in bilderna så som år/månad..Även mina bilder som jag tagit före Digitalkamerans intåg i mitt liv har jag scannat in.Så egentagna bilder från 1962 till nu,har jag någorlunda koll på.Har en katalog döpt till ”Familj” en”Skutskärsbilder” en annan ”Ormsjöbilder” en ”Blandade bilder” den senaste är kanske den mapp som överraskar mest.I familjemappen hämtade jag dessa tre bilder,bilden från 1939 fanns i en farbrors bildsamling.De andra två är egentagna,1962 med min första systemkamera,en Praktika.

Författare: farfar hebbe

Pensionär som tycker om att resa,fotografera och lyssna på Country musik..Född i Södra Lappland för en herrans massa år sen.

7 reaktioner till “Kollade i mitt Bildarkiv.”

 1. Vilka fina bilder och bra ordning på dom också. Men att ha dom i ett bilarkiv? Förvarar du dom i garaget, eller? 😉 😀
  Anders har sett till att vi också har en suverän ordning på bilderna och det är jag väldigt tacksam för 🙂

 2. Tror du är lik mamma?!
  Det väcker många fina minnen när man börjar kika in i bildarkiven och
  det har visst varit lite av minnenas tid i helgen för några av oss,
  jag tittade också i min samling.

  Ha en fin dag,
  kram

 3. Det var många fina minnen som kom fram ,bland annat när Ulla var valp och när vi var på kurs och lärde oss leta upp kantareller.
  Många hästbilder också.
  Blå himmel här
  Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s